Удружење Руса "Сербиан Тифо" донирало 3,5 тоне брашна за Народне кухиње

Екипа ,,Сербиан Тифо'' је удружење Руса који воле Србију, српски фудбал, а нарочито њену јужну покрајину Косово и Метохију. Организацију чине шест активних чланова, који нарочиту пажњу посвећују изради графита и сличних цртежа који приказују руско-српско пријатељство. Пре годину дана, чланови организације ,,Сербиан Тифо'' су решили да за следећи празник Видовдан организују одређену помоћ за српски народ на Косову и Метохији.

"Сама активност и доброчинство Хуманитарне организације Мајка девет Југовића нас је подстакла да управо тој организацији помогнему у раду. Посетивши просторије Хуманитарне организације у селу Прековцу, ми смо разумели и видели на делу да смо донели добру одлуку да управо помогнему у раду баш тој организацији.Надамо се да ћемо и следеће године успети да бар мало помогнему у раду вашег доброчинства, и да ћемо имати прилику да посетимо Косово и Метохију и за следећи Видовдан", рекао је члан "Сербиан Тифа", Андреј, који је помоћ од 143 џака брашна уручио кухињи.

Срдачно се захваљујемо Андреју и целом Удружењу "Сербиан Тифо" на поверењу, љубави и бризи за свој и жељи да нам помогну, биће наши драги гости и за следећи Видовдан и сваки пут када одлуче да посете Косово и Метохију.