Теренска возила од Телекома Србије и EUROIMPEX AUTOGROUP D.O.O

Телеком Србија омогућио је куповину аута марке VW Caddy за потребе народних кухиња на Косову и Метохији  новчаном уплатом од 500.000. динара. Захваљујући донацији Телекома Србије  обезбеђено је  возило WV Caddy које ће се користити за поделу хране корисницима народне кухиње у општини Витина.

Фирма  EUROIMPEX AUTOGROUP D.O.O.  из Београда  се такође прикључила акцији и уступила ауто марке CITROEN JUMPY народним кухињама на Косову и Метохији за транспорт робе и намирница на терену.

Добротворна организација „Мајка девет Југовића“ постоји пуних 17.година и наш рад захтева свакодневно присуство на терену. Поред поделе хране корисницима кухиња  и редовног обиласка терена, возила се користе за транспорт намирница и различите врсте помоћи, што дневно захтева вожњу од више стотина километара. Аутомобили који се тренутно користе у раду наше организације су већино дотрајали и склони честим кваровима, што додатно отежава наш рад. Нова возила ће нам умногоме олакшати и омогућити  ефектнији рад на терену.

Овом приликом се срдачно захваљујемо компанији Телеком Србија која годинама уназад помаже наш рад, као и  г. Миленку Џелетовићу на свесрдној,  дугогодишњој подршци и пријатељству који је помогао да се ова донација реализује, а посебно EUROIMPEX AUTOGROUP D.O.O.  из Београда који је својим поклоном значајно и директно помогао рад наше организације.