Нова тура поделе коза породицама са Косова и Метохије

У дугогодишњој сарадњи са Х.О. „Срби за Србе“ из Београда реализовали смо много акција у којима је помогнут велики број породица са Косова и Метохије на различите начине.  Количина помоћи, подршке и љубави коју годинама уназад добијамо од претежно младих чланова ове организације је неизмерљива, а њихова жеља и воља да истрају у својој мисији готово нестварна.

Хуманитарна организација „Срби за Србе“ која је основана у Београду, а временом се проширила широм света, окупља младе људе, нашу будућност и наду. Тако да са сигурношћу можемо рећи, да требамо бити поносни на чланове ове племените организације која заслужује сво поштовање.

У оквиру последње акције помогнуто је тринаест породица, а укупно је подељено 55 коза и јарића. Козе и јарићи су откпуљени са Фарме наше организације, а исти новац уложен у проширење штале за краве у оквиру наше фарме крава. Породице које су добиле козе су: Стојановић и Ђекић из Грачанице, породица Денић из Горњег Кусца,  Дејан Живић из Бољевца, Новица и Горан Митић из  Одевца,породица  Симић из Пасјана, Стојковић из Зебинца, Танасијевић из Штрпца, породица Далибора Костадиновића из Кормињана и Света Маниташевића из  Велике Хоче.

Као и у осталим акцијама, према предатим захтевима предходно смо обишли све породице и према условима и ситуацији на терену, ове породице су одабране да добију козе. Наравно, овде не стајамо, идемо даље у нове акције.

Срдачно се захваљујемо свим члановима Х.О. „Срби за Србе“, нашој братској организацији која  је својим деловањем на Косову и Метохији олакшала живот многим породицама.