Фондација Делије уз Народне кухиње

Фондација Делије у сарадњи са својим клубом Ф.К. Црвена Звезда  настављају да подржавају и помажу рад Народних кухиња на Косову и Метохији.  

Помоћ  је прикупљена на 154. Вечитом дербију, када се део  приход од  сваке продате  улазнице преусмерио  у химанитарне сврхе, тачније за нову помоћ Народним  кухињама на Косову и Метохији. Укупна донација износила је 4000 евра и целокупна је  утрошена за куповину пасуља и конзервираног поврћа. 

Ф.К. Црвена Звезда са својим Делијама годинама уназад пружа јасну подршку свом народу и користи сваку прилику да се одазове хуманитарном раду и да свој допринос.

Народне кухиње активно раде дуги низ година и нажалост, потреба за њима је и даље превелика. Топао оброк и комад хлеба је многима једино што ће током дана имати на столу. Немаштина и празан стомак је  један од највећих проблема нашег народа који је остао на свом огњишту да се сачува и опстане. Оваквим донација, поред директне помоћи Народним кухињама, добијамо и низ моралних подршки, снаге и охрабрења за будуће дане, што је такође од великог значаја. 

Срдачно се захваљујемо на овој донацији која је стигла у правом тренутку и допунила залихе у нашем магацину. У нади и са поверењем да ћете и даље бити уз нас, желимо вам пуно успеха и здравља.